Welkom!

Honden zijn geen mensen. Om harmonieus met een hond onder één dak te wonen vereist dit kennis van en inzicht in het gedrag van de hond. Door het geven van cursussen en trainingen wil ik de betrouwbare gids zijn die het beste uit hond en baas haalt. Dit wil ik bereiken door het spelenderwijs stellen van regels, het wegnemen van misverstanden, het beantwoorden van vragen en te leren hoe een hond denkt.

Probleemgedrag, zoals bijten en angst kunnen op verschillende manieren zijn ontstaan. Mijn werkwijze is erop gericht de oorzaak te vinden en de problemen samen met u op te lossen. En heus, dat lukt!

 
 
Update i.v.m. COVID-19
Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een afspraak voor een consult te maken. Gezien de huidige ontwikkelingen heb ik besloten om mijn praktijk tijdelijk te sluiten en tot januari alleen trainingen en gedragstherapie te geven. Eind januari bekijk ik de situatie opnieuw. Ik hoop dat het tegen die tijd weer mogelijk zal zijn om behandelingen te geven op de manier zoals ik dat gewend ben. Het spijt me dat ik je dus op dit moment niet kan helpen.
 
 

Stella de Vries

vrijdag, september 18th, 2009 Zonder categorie

Stella de Vries:

"Prachtige dieren, die honden. Het zijn bijzondere en zeer gevoelige dieren. De liefde voor dieren is mij met de paplepel ingegoten. Door mijn werk zie ik dagelijks veel verschillende dieren. Met heel veel plezier en passie werk ik met ze. Toch blijf ik me dagelijks verbazen hoe bijzonder het werken met honden is."