Hier=komen-cursus

 
IMG_5722 
Vroeg of laat maakt ieder hondenbaasje dit mee: je roept je hond en die blijft zich met hele andere dingen bezighouden, werpt je af en toe een blik toe, maar komt niet! Of komt wel, maar in slow motion.

Beetje theorie, veel praktijk

In deze individuele cursus van 3 lessen van 45 minuten leer je hoe je jouw hond onder alle omstandigheden bij je kunt laten komen. Het is een echte praktijktraining, maar vraagt wel wat kennis en inzicht van jou als baas. Je krijgt dus ook een beetje theorie, maar gaat tijdens de lessen vooral met je hond in de praktijk aan het werk in een losloopgebied in het bos of park. De lessen worden gedurende 3 weken 1 x per week gegeven op een vaste dag en tijd die in overleg met jou is bepaald.

Leuk en praktisch

Alvast een tipje van de sluier: het komen moet voor jouw hond aantrekkelijk blijven en dat heb je zelf in de hand. Deze cursus is praktisch, raadzaam en in sommige gevallen zelfs noodzakelijk om te volgen, maar is ook leuk voor jou en je hond, jullie zullen dus samen veel plezier aan het oefenen beleven. En hoe fijn is het als jij na afloop zeker weet: als ik ‘hier’ roep, komt mijn hond als een speer?

Voor wie bestemd

Alle baasjes die regelmatig met de stoom uit hun oren tevergeefs op hun hond moeten wachten, totdat deze zelf besluit om te komen. Ook baasjes die het hier komen willen optimaliseren, dus een snellere reactie van hun hond op ‘hier’ verlangen, worden blij van deze cursus!

Niet geschikt

Om begrijpelijke redenen is deze cursus niet geschikt voor honden die wegens agressieproblemen niet los kunnen lopen. Heb je zo’n hond, overweeg dan mijn gedragstherapie te volgen. Ik kan jullie zeker helpen met een oplossing!

Kosten

Individuele cursus € 130,-
3 lessen van 45 minuten

*Let op: deze lessen worden op 3 achtereenvolgende weken gegeven!

Stella de Vries:

"Prachtige dieren, die honden. Het zijn bijzondere en zeer gevoelige dieren. De liefde voor dieren is mij met de paplepel ingegoten. Door mijn werk zie ik dagelijks veel verschillende dieren. Met heel veel plezier en passie werk ik met ze. Toch blijf ik me dagelijks verbazen hoe bijzonder het werken met honden is."