Individuele training

Running dog on green grass

Diepgaand, snel en effectief

Hond in Balans is gespecialiseerd in trainingen op maat. Een individuele training biedt veel voordelen boven een algemene groepstraining. Zo kan bij een individuele training een snelle vooruitgang worden geboekt. De oefeningen, lesstof en trainingsmethode zijn immers afgestemd op jouw eigen situatie en wensen. Sleutelwoorden zijn: inzicht in lichaamstaal, communicatie en manier van trainen. De gehanteerde methodes zijn altijd vriendelijk, eerlijk en effectief.
De individuele trainingen bestaan uit sessies van 45 minuten en kunnen naar wens eenmalig, wekelijks of tweewekelijks plaatsvinden.

Privécursus van 3 weken

Er kan ook gekozen worden voor een privécursus. Deze bestaat uit 3 lessen van 45 minuten en is in verhouding iets goedkoper omdat de lessen in cursusvorm worden gegeven, dus gedurende 3 weken 1 x per week op een vaste dag en tijd die in overleg met jou is bepaald. Wil je graag aandacht voor een specifiek onderwerp, geef dit dan vooraf aan. Ook de gebruikelijke cursussen van 8 lessen, zoals puppy, puber, A en B, kunnen individueel worden gevolgd. Reken dan, afhankelijk van je doelstelling, op 4 à 5 privélessen.

Kosten

Individuele training van 45 minuten € 48,-
Privécursus, 3 lessen* van 45 minuten € 130,-

*Let op: deze lessen zijn alleen in cursusvorm beschikbaar!

Stella de Vries:

"Prachtige dieren, die honden. Het zijn bijzondere en zeer gevoelige dieren. De liefde voor dieren is mij met de paplepel ingegoten. Door mijn werk zie ik dagelijks veel verschillende dieren. Met heel veel plezier en passie werk ik met ze. Toch blijf ik me dagelijks verbazen hoe bijzonder het werken met honden is."