Shiatsu therapie

Shiatsu therapie is een vorm van acupressuur in combinatie met traditionele Chinese geneeskunde. Deze geneeskunde is meer dan 2000 jaar oud en gebaseerd op het uitgangspunt dat energie door meridianen circuleert. Door manipulatie van deze meridianen wordt het natuurlijke vermogen van het lichaam, om de balans te herstellen, gestimuleerd.

Shiatsu-1

Het is een eeuwenoude manuele therapie die technieken als drukken, kneden, masseren, roteren en strekken gebruikt. Er wordt gewerkt met druk van vingers, handpalm of elleboog om meridianen en acupunctuurpunten te behandelen. Door deze technieken kan de energie gestimuleerd, getemperd of verspreid worden.

Het is een effectieve, veilige behandelmethode en biedt ook in geval van pijnbestrijding een goed alternatief zonder bijwerkingen. De therapie richt zich op zowel lichamelijke als emotionele klachten.

Stella de Vries:

"Prachtige dieren, die honden. Het zijn bijzondere en zeer gevoelige dieren. De liefde voor dieren is mij met de paplepel ingegoten. Door mijn werk zie ik dagelijks veel verschillende dieren. Met heel veel plezier en passie werk ik met ze. Toch blijf ik me dagelijks verbazen hoe bijzonder het werken met honden is."