Biosensor

Een biosensor is een meetinstrument dat wordt gebruikt bij het opsporen van verstoringen en blokkades. Daarnaast wordt hij gebruikt voor het beantwoorden van vragen die op geestelijk niveau gesteld worden.

Wat zijn trillingen

Wetenschappers hebben vastgesteld dat alle materie haar samenhang en bestaan te danken heeft aan een constante trilling van energie. Alle levensprocessen zijn gebaseerd op trillingen. Alles wat leeft, heeft naast een zichtbaar lichaam ook een energetisch lichaam dat zijn eigen trilling heeft. Het uitstralen van de trillingen is een voortdurend proces dat geen grenzen kent.

Hoe werkt een biosensor

De biosensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Alles heeft een eigen trillingsfrequentie en de biosensor reageert daarop. Dit meetinstrument beweegt via bepaalde patronen. Een op en neer gaande verticale beweging wordt over het algemeen als een scheidingswand beschouwd. Bij het testen van voer zou dit betekenen dat dit voer niet veel toevoegt aan het dier. Een horizontale beweging tussen het voer en het dier zou beteken dat het uitstekend is voor het dier. De links draaiende cirkel is laat een disharmonie zien en is ziekteverwekkend. De rechts draaiende cirkel wordt over het algemeen beschouwd als opladend en sterk harmoniserend. Bij een voedselallergie is dit een onmisbare test, ook medicatie wordt op deze manier getest.

Het gebruik van een biosensor bij de behandeling
  • Opsporen van blokkades
  • Blokkades opheffen
  • Harmonisering van stoorzones op het lichaam
  • Testen van voer
  • Testen van voedingssupplementen of medicatie
  • Testen van allergenen
  • Opzoeken van therapeutische meridiaanpunten
  • Uittesten van behandelmehode

Stella de Vries:

"Prachtige dieren, die honden. Het zijn bijzondere en zeer gevoelige dieren. De liefde voor dieren is mij met de paplepel ingegoten. Door mijn werk zie ik dagelijks veel verschillende dieren. Met heel veel plezier en passie werk ik met ze. Toch blijf ik me dagelijks verbazen hoe bijzonder het werken met honden is."