Aanmelden

Door het overweldigende aantal aanmeldingen is er tot en met maart een inschrijfstop.

Aanmelden voor een cursus, workshop of gedragstherapie kan uitsluitend via de mail. De procedure is als volgt:

Cursussen en workshops

Stuur een mail naar info@stelladevries.nl

Vermeld hierin duidelijk om welke cursus of workshop het gaat, welke locatie jouw voorkeur heeft (Santpoort-Noord of Bloemendaal) en je naam, adres en telefoonnummer.

Na ontvangst van je mail neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Ik zal je dan ook vragen het inschrijfformulier op de site in te vullen. Eerder invullen en opsturen heeft geen zin, je zit dan namelijk nog niet in mijn ‘systeem’.

Zodra ik het formulier ingevuld van je heb teruggekregen, bevestig ik de inschrijving en stuur je de benodigde informatie.

 

Gedragstherapie

Stuur een mail naar info@stelladevries.nl

Vermeld hierin dat je gedragstherapie wilt volgen en geef kort aan wat de reden is. Vermeld ook duidelijk je naam, adres en telefoonnummer.

Na ontvangst van je mail neem ik contact met je op om een afspraak voor het intakegesprek te maken. Ik zal je dan ook vragen het inschrijfformulier op de site in te vullen. Eerder invullen en opsturen heeft geen zin, je zit dan namelijk nog niet in mijn ‘systeem’.

Zodra ik het formulier ingevuld van je heb teruggekregen, bevestig ik onze afspraak definitief.

Stella de Vries:

"Prachtige dieren, die honden. Het zijn bijzondere en zeer gevoelige dieren. De liefde voor dieren is mij met de paplepel ingegoten. Door mijn werk zie ik dagelijks veel verschillende dieren. Met heel veel plezier en passie werk ik met ze. Toch blijf ik me dagelijks verbazen hoe bijzonder het werken met honden is."